„Acasă la tata” în competiția oficială la Festivalul de Film de la Sarajevo

Acasa la Tata

Debutul în lungmetraj al regizorului Andrei Cohn, Acasă la tata, va avea premiera internațională în cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo. Pelicula a fost inclusă în competiția oficială a celei de-a 21–a ediții a evenimentului care va avea loc în perioada 14–22 august 2015.

Acasă la tata este povestea lui Robert, un tânăr scriitor care într-un moment de ambiguitate emoțională se întoarce pentru 24 de ore în satul în care s-a născut, pentru prima dată de la moartea mamei lui. Până a doua zi dimineața, își va rescrie toate relațiile personale, cu tatăl, cu cel mai bun prieten din copilărie, cu prima iubire, cu trecutul.

Poster-Acasa-la-tata

„Chiar dacă la suprafață apar teme cum ar fi ratarea sau condiția provincialului,  pe mine m-a interesat să pun în discuție noțiunile abstracte de familie, prietenie și dragoste în contactul dur cu realitatea”, declară Andrei Cohn.

Din distribuție fac parte actorii Alexandru Papadopol, Ioana Flora, Andi Vasluianu, Florin Zamfirescu, Natașa Raab, Sorin Cociș, Mirela Oprișor.

Scenariul filmului este scris de Mimi Brănescu, imaginea este semnată de Andrei Butică, montajul Andrei Iancu, sound designer Sorin Neagu. Producător Giuliano Doman.

Andrei Cohn

Andrei Cohn

Cunoscut om de publicitate, Andrei Cohn a studiat la Institutul de Arte Vizuale „Nicolae Grigorescu” din București, secția Pictură. El a debutat ca Art Director la agenția Darcy, pentru proiectul „Connex”, cariera a continuat în cadrul agenției Scala JWT, unde a întalnit-o pe Cristina Jansen. Împreună au format în 2002 Cohn and Jansen, un „creative boutique” unde au dezvoltat brandul Cosmote în România. Andrei Cohn a și regizat o serie de spoturi publicitare pentru acest brand.

Acasă la tata este un film produs de Film Location Guide, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Scandia Kandia Dulce, cu participarea HBO România. Distribuitor Mandragora.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/acasalatata.

Cătălin Anchidin

PR Manager

logo liber sa spun

Vezi: Arhiva categoriei Film

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *