Agenţia de presă Rador vă invită la lectură de calitate

buletin semnal editorial rador

eveniment liber sa spunAi carte… ai parte. Interesată să verifice acest proverb vechi în lumea modernă dominată de ecranele maşinilor de comunicat, Agenţia de presă Rador vine în sprijinul utilizatorilor săi interni şi externi cu o nouă propunere editorială.

Începând din luna iulie 2015, Rador elaborează un buletin lunar de semnal editorial. Acesta este destinat redactorilor şi realizatorilor de emisiuni de ştiri culturale, ca şi abonaţilor din presa scrisă, radiouri şi televiziuni, bloggeri, biblioteci naţionale, centrale, judeţene şi universitare, ambasade, centre culturale, ministere, edituri, instituţii de învăţământ liceal şi universitar, inspectorate şcolare, prefecturi.

Este în interesul tuturor promovarea culturii, a cărţii, într-o societate modernă, în care dezvoltarea nu se poate realiza în absenţa cunoaşterii. În paginile buletinului veţi putea găsi cele mai noi titluri ale tuturor editurilor prestigioase din România. Ataşat acestui mesaj transmitem varianta pilot, numărul 1 (v. mai jos), a buletinului de semnal editorial.

Serviciul  Comunicare al SRR

Buletin RADOR de semnal editorial iulie 2015 partea intâi

Buletin RADOR de semnal editorial iulie 2015 partea a doua

Buletin RADOR de semnal editorial iulie 2015 partea a treia

 Vezi: Arhiva categoriei Carte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *