„Armata ființelor mici. The Army of Little Beings”. Texte paralele

armata  fiintelor mici

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român și Ambasada Irlandei, anunță publicarea volumului Armata ființelor mici. The Army of Little Beings. Texte paralele de Simona-Grazia Dima, editat de Lidia Vianu.

Contemporary Literature Press își continuă seria de texte paralele cu un volum de traduceri în engleză din opera poetei Simona-Grazia Dima. Volumul a fost tradus din limba română de poeta însăși, împreună cu Adriana Nacu, absolventă a Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan și traducătoare literară activă în acest moment. Versiunea celor două traducătoare a fost stilizată de profesorul englez Martin Potter, care predă studenților MTTLC.

Volumul Simonei-Grazia Dima cuprinde o autoanaliză a poetei, dar și o imagine a poeziei ei văzută prin ochii unei poete engleze, Morelle Smith. El se înscrie în direcția constant urmărită de editură de a răspândi poezia românească în lume prin traduceri realizate cu ajutorul stilizatorilor nativi de limbă engleză.

Simona-Grazia Dima: Armata ființelor mici. The Army of Little Beings, editat de  Lidia Vianu, se lansează oficial vineri 20 februarie 2015, dar el poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet:

http://editura.mttlc.ro/simona-grazia-dima.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website-ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm să vă adresați Editurii,  lidia.vianu@g.unibuc.ro.

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Cărți online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *