ART HUB

art hub

Ștefan cel Mare a ctitorit 26 de biserici iar Lorenzo de Medici și ai săi au cheltuit în 37 de ani echivalentul a 400 de milioane de euro pentru mecenat și caritate. 515 ani mai târziu, este mai ieftin ca oricând să rămâi în istorie ca patron al artelor: licitează desene pentru ART HUB și susține redeschiderea centrului nostru cultural, după cum și o mică parte din costurile Bucharest Art Week 2015!

Peste 60 de desene și picturi originale, cu semnături tentante, te așteaptă înrămate și cuminți să le cumperi de la numai 100 de lei – preț de pornire! Licitația se desfășoară on-line până pe 15 mai 2015.  Te invităm să participi la evenimentul nostru virtual și să vizitezi albumul  în care vom continua să adăugăm desene semnate de artiști tineri și reputați.

Avem nevoie de susținerea ta și o vom răsplăti nu doar prin lucrarea pe care o vei achiziționa ci și prin înscrierea numelui tău într-un „tablou votiv” ce va fi montat la intrarea în ART HUB. De asemenea, vom menționa numele tuturor susținătorilor în catalogul Bucharest Art Week 2015. În plus, poate am uitat să subliniem, rămâi și cu cel puțin o lucrare de artă originală.

Echipa ART HUB

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Artă plastică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *