Big Band Radio vă invită la Concertul de Crăciun

Miercuri 22 decembrie 2010, de la ora 19.00, la Sala Radio va avea loc Concertul Extraordinar de Crăciun susţinut de Big Band Radio şi invitaţii lor. Ansamblul de jazz şi swing al SRR, Monica Anghel, Marcel Pavel, Luminiţa Anghel, Ionuţ Ungureanu (Provincialii), vor oferi publicului un program de colinde şi cântece de Crăciun româneşti şi internaţionale. Dirijor: Ionel Tudor. Invitaţi în concert: Corul „Acapela”, Corul de Copii „Sunetul Muzicii” şi tinerii interpreţi premiaţi la Festivalul Mamaia – Dariela Nicolae şi Alin Ignat.

Bilete se pot procura prin Eventim, la Casa de bilete a Salii Radio, magazinele Germanos, Vodafone, librariile Cartureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro.

Big Band Radio a fost creat în 1949. Ansamblul abordează stiluri muzicale diferite, de la muzica ușoară la estradă și jazz. De-a lungul timpului, maeştri importanţi, dirijori şi compozitori ca Sile Dinicu, apoi Cornel Popescu, Ion Cristinoiu şi, mai recent, Ionel Tudor, s-au aflat la pupitrul dirijoral al formaţiei. Totodată, prin înregistrări, s-a realizat un amplu fond de valori componistice şi interpretative, Big Band Radio contribuind prin concerte, colaborări la emisiuni de televiziune sau participarea la festivaluri, la impunerea prestigiului artistic al formaţiei.

1 comentariu la „Big Band Radio vă invită la Concertul de Crăciun”

  1. Frumos…

    Am si eu o scrisoare de… multumire pentru Mos Craciun 🙂

    Mosule, voi marturisi tuturor ca eu chiar am vorbit cu Tine

    Mos Craciun, nu uit ca anul trecut pe vremea asta, m-ai sunat spunandu-mi ca-mi vei darui ceea ce am visat aproape-n fiecare noapte, vis ce devenea o data cu trecerea anilor din ce in ce mai real. In ziua aceea de gratzie mi-am sunat iubita, mama si tatal. Le-am spus ca am vorbit cu Tine, ei m-au „privit”, in momentul acela, ca un copil rasfatzat de viatza, insa dupa ce le-am spus ca visul meu, marturisit lor, a devenit realitate, au inteles ca le-am spus adevarul si ca Tu chiar existi. Doamne Craciune, anul acesta nu-mi doresc nimic in mod special, totusi daca ai timp, te astept la mine pe 25 sa fim cu totzii una cu El, sa-mi vezi casa impodobita cu luminitze si globuri. Sa vii si cu Rudolph, Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donder si Blitzen, dar sa nu-i lasi in frig, vino cu ei in casa, doar stii unde stau! Nu am loc foarte mult, dar incapem totzi. Daca esti obosit, te potzi odihni la mine, daca Tzi-e sete iti voi da un pahar cu apa, daca Tzi-e frig, iti voi da o haina. Am si pentru renii tai ceva pregatit. Daca se plictisesc cat timp stai la mine, Rudolf si ceilalti se pot juca cu piscia mea, Mona, ea e sufletul casei.

    Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *