Cartierul poveștilor

Afis _ Cartierul povestilor

Vara aceasta, cinci căsuţe mici, mici de tot găzduiesc o grandioasă aventură pentru copii – Cartierul poveștilor – un spectacol de teatru în miniatură, ca o lume de basm, care provoacă simțurile și imaginația. Un concept inedit, care a călătorit la festivaluri din Franța și Israel, Cartierul celor mai năstrușnice personaje poposește în acest weekend VăraTic (6–7 august 2016) la Mogoșoaia, în curtea Palatelor Brâncovenești.

Pus „în scenă” de regizoarea Michal Svironi, Cartierul poveștilor este o formă specială de teatru interactiv în aer liber. Este o întâlnire în care actorul și spectatorul devin prieteni, iau parte împreună la întâmplări din lumea circului, trăiesc aventuri spectaculoase în Casa Cărții, descoperă universul în Casa lui Dumnezeu, află câte ceva despre miracolul venirii pe lume în Casa Maternității și învață să fie cu adevărat curajoși.

Reprezentațiile sunt programate sâmbătă, 6 august, ora 18.00 și duminică, 7 august, ora 11.00, în cadrul stagiunii estivale „VăraTic”, organizată de Teatrul „Ion Creangă” din București și Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești” în perioada 9 iulie–4 septembrie 2016.

Colaj Cartierul povestilor

Accesul la spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se realizează telefonic, la nr. de telefon 021.317.11.69/15 (Biroul PR & Management Educațional – de luni până vineri, între orele 11.00–18.00) sau via e-mail, la adresa contact@teatrulioncreanga.ro, specificând numărul de adulți/copii care participă și vârsta copiilor.

Mai multe informații despre spectacol și despre programul stagiunii estivale „VăraTic” sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Spectacolul Cartierul poveștilor este realizat de Teatrul „Ion Creangă”, cu sprijinul Ambasadei Statului Israel în România. 

Organizatori VăraTic(i): Teatrul „Ion Creangă” și Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești”.

Finanțator VăraTic: Primăria Municipiului București.

Parteneri media VăraTic(i): Blitz Tv, Itsy Bitsy, RFI România, București FM, Radio România Cultural, Radio Clasic, Agerpres, Revista Parents, Șapte Seri, SmartWoman, Business Review, ArtLine, Iqool, Calendar evenimente, 9vrempărinți, GoKid, Copilul.ro, MacMacKids, Gradinițe.com, Grădinițe București, Calendarul copiilor, Clubul bebelușilor, Timpul cireșelor, MelcCodobelc.

Partener monitorizare VăraTic: mediaTRUST.

Comunicat al Teatrului „Ion Creangă” din București

logo liber sa spunVezi: Arhiva categoriei Teatru 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *