Nicolas Simion, câștigătorul New Jazz Works

nicolas-simion.jazz

Saxofonistul și compozitorul de jazz Nicolas Simion a fost desemnat câștigătorul celei de-a doua ediții a concursului de compoziție New Jazz Works, platforma de comisionare a Bucharest Jazz Festival. Lucrarea concepută pentru BJF, care va avea loc între 19–25 septembrie, este gândită pentru o formulă de sextet, având în componența sa muzicieni străini și români, colaboratori apropiați ai jazzman-ului Nicolas Simion: Sorin Romanescu, Adi Stoenescu, Fausto Beccalossi, Chris Dahlgren, Silvio Morger. Mai multe detalii aici.

Aflată în dezbatere publică până luni, 25 iulie, Strategia Culturală a Municipiului București este o șansă reală pentru orașul nostru de a-și rezolva cele mai mari probleme. Ca să ajuți Bucureștiul să se transforme prin intermediul culturii, e necesar ca documentul strategic să fie adoptat de Consiliul General înainte de 12 august, momentul depunerii oficiale a dosarului final de candidatură al București 2021. Consultă-l, susține adoptarea lui și transmite mai departe propunerile tale pe adresa Primăriei. Detalii aici.

arcub

Pe lista scurtă a proiectelor care urmează să fie dezvoltate de locuitorii orașului se numără un spectacol de lumini și umbre în cartierul Floreasca, o serie de spectacole cu scara deschisă în Giulești, colecții de povești din cartierele Tei, Timpuri Noi, Cișmigiu și Băneasa, promovarea deschiderii Centrului Cultural Flamura din Giurgiului sau moduri în care orașul poate să se miște cu drag. 

logo liber sa spunVezi: Arhiva categoriei Jazz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *