Centenar Caragiale la Liber să spun

Ediția de sâmbătă, 9 iunie 2012, ora 12.00, a emisiunii Liber să spun de la Radio 3Net „Florian Pittiș” va fi dedicată portalului multimedia Centenar Caragiale, lansat joi 7 iunie 2012. Invitat: Costin Tuchilă. Realizator: Nicoleta Balaci.

Așadar, chiar în ziua în care se vor împlini 100 de ani de la trecerea în eternitate a lui Caragiale vom vorbi despre proiectul care a prins contur în Anul Caragiale, la Radio 3Net. Veți afla amănunte despre felul în care s-a născut această inițiativă la Radio România, despre conținutul și scopurile propuse prin acest portal multimedia. Nu vor lipsi, desigur, fragmente din opera lui Caragiale, în interpretarea unor mari actori.

Vă invităm să ascultați ediția specială a emisiunii Liber să spun, sâmbătă, 9 iunie, între orele 12.00–13.00 și, ca de obicei, să intrați în dialog cu noi. Așteptăm cu interes sugestiile voastre, dragi prieteni.

4 comentarii la „Centenar Caragiale la Liber să spun”

  1. Felicitari realizatorilor ! O emisiune excelenta, o initiativa salutara si o amiaza in care ne-ati adus zambetul pe buze si bucuria in suflet ca il avem pe Caragiale de partea noastra! In sambata dinaintea alegerilor, in spiritul ironic prahovean eu ma intreb inca : „Neicushorule, IO cu cine votez?”… Votez cu Ion Luca Caragiale (si cu toti acei Oameni care stiu sa-I pastreaza spiritul viu)

    Costin Tuchila, Nicoleta Balaci, Pusa Roth jos palaria !
    Am ascultat cu multa placere, si drag, va multumesc,
    Andreea Gheorghiu

  2. Domnule Tuchila , sant sigur ca acest proiect va fi un mare succes . Toate proiectele in care sant implicati oameni din cadrul SRR sant reusite .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *