Concert Coral Solomon și Michael Berkovsky la Sinagoga Beth Tikvah din Toronto

toronto-concert

Consulatul General al României la Toronto are plăcerea să vă invite la recitalul susținut de Coral Solomon și Michael Berkovsky, sâmbătă 19 noiembrie 2016, de la ora 19.30, la Sinagoga Beth Tikvah, 3080 Bayview Avenue, North York, ON, M2N 5L3.

Coral (Coral Solomon) a fost invitată să susțină recitaluri în România, Canada, SUA, Italia, Franța și Israel. Coral a avut privilegiul de a susține, ca solistă, concerte cu orchestre în Canada și România (Timișoara, Arad, Târgu Mureș, Brașov, Sibiu, Bacău, Ploiești, Pitești, Râmnicu Vâlcea). De asemenea a susținut recitaluri la Ateneul Român din București cât și la Oradea, Craiova, Pitești, Bușteni, Bacău și Arad.

Coral urmează cursurile de Masterat la Boston University College of Fine Arts, în clasa lui Pavel Nersessian (de la Conservatorul P. Ceiakovski din Moscova). Ea a obținut în 2015 Bachelor of Music la Cleveland Institute of Music, unde a studiat la clasa lui Antonio Pompa-Baldi. Coral a studiat în Toronto, în perioada 2005–2011, la Young Artists Performance Academy of the Royal Conservatory of Music cu Maestrul Dan Atanasiu și Patricia Parr.
În vara anului 2014 ea a interpretat, cu Orchestra Filarmonicii din Bacău, în prima audiție, o prelucrare pentru pian și orchestră a piesei lui Rahmaninov, Variațiuni pe o temă de Corelli, dedicată ei de compozitorul Sabin Pautza.

Michael (Dr. Michael Berkovsky), este unul din cei mai renumiți profesori de pian din Toronto (membru al „Royal Conservatory of Music” din Toronto și al Universității Glenn Gould). Absolvent al Conservatoarelor Peabody și Julliard, Michael susține o intensă activitate didactică și concertistică în Toronto.

Sursa: http://toronto.mae.ro/local-news/987

logo liber sa spunVezi: Arhiva categoriei Muzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *