Concert şi lansare de album la Teatrul Act: Stagiunea de Jazz

Stagiunea de jazz afis

eveniment liber sa spunMarţi, 11 octombrie 2016, ora 19.00, Stagiunea de Jazz va marca deschiderea celui de-al VII-lea sezon de la Teatrul Act din București printr-un triplu eveniment: lansarea primului compact-disc cu înregistrări din istoria celor şase ani ai stagiunii, concert, precum şi o sesiune de autografe pe care artiştii o vor acorda la final.

Live Sessions va fi o seară a confluenţelor dintre sunetul jazz şi verb, în explicaţii retorice şi cântate, cu şi despre cei trei membri permanenţi ai stagiunii: George Natsis – pian, Adrian Mircea Flautistu – contrabas şi Vlad Popescu – baterie.

Sunt şase ani de existenţă în Stagiunea de Jazz de la Teatrul Act, o istorie mică, dar foarte bogată, în ale cărei pagini sunt menţionate şi numele colaboratorilor Luiza Zan, Sebastian Burneci, Cristian Soleanu, Alex Man, Sorin Romanescu, Liviu Negru sau Ciprian Pop.

Stagiunea de jazz - Live sessions

Ideea apariţiei unui compact-disc a venit în prelungirea firească a succesului de casă pe care Stagiunea de Jazz îl are la publicul bucureştean. Din playlist-ul albumului Stagiunea de Jazz, Live Sessions, apărut la Editura Casa Radio, nu lipsesc piese semnate de Bill Evans, Michel Legrand, Paul McCartney, Peter Herbolzheimer, George Gershwin, Tiny Bradshaw, Eddie Johnson, Bobby Plater, Wes Montgomery.

Stagiunea de Jazz este organizată de Radio România Cultural şi Orchestrele şi Corurile Radio la Teatrul Act de pe Calea Victoriei, nr. 126.

Albumul Stagiunea de Jazz, Live Sessions este disponibil la librăria Editurii Casa Radio din str. Temişana nr. 31 sau prin comandă online pe site-ul editurii (www.edituracasaradio.ro). De asemenea, poate fi achiziţionat de la partenerii de distribuţie, incluzând librăriile Humanitas şi Cărtureşti.

Aşadar, marţi 11 octombrie, ora 19:00, la Teatrul Act, sunteţi invitaţi la o seară specială de jazz, un Live sessions amical şi destins.

Serviciul  Comunicare al Societății Române de Radiodifuziune

logo liber sa spunVezi: Arhiva categoriei Jazz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *