Concertul primăverii

expozitie concertul primaverii

Expoziția Concertul primăverii organizată la Galeria Labyrinth (Education Point) din București va reuni un număr de 33 artiști din întreaga țară dar și o tânără pictoriță din China. Vor fi prezenți cu lucrări pe simeze atât artiști debutanți cât și artiști deja cunoscuți. Vernisajul va avea loc joi, 16 februarie 2017, ora 18.00, într-o atmosferă sinceră și deschisă, înconjurați de lucrările de pe simeze dar și de nemumărate flori, grație bunăvoinței doamnei Liliana Masgras de la firma Andeli Design, care va oferi o demonstrație de aranjamente florale.

Noutatea acestui eveniment constă nu numai în diversitatea de stiluri și tehnici abordate de artiști, dar și în acordarea de premii, și anume: Premiul pentru cea mai îndrăgită lucrare (votată de public) și premii pentru debut (prima expunere în cadrul unei expoziții), dorind astfel încurajarea și promovarea de noi artiști.

,,Trebuie să ne conectăm interiorul cu lumea exterioară, să ne surprindem pe noi înșine în fiecare zi, dacă în fiecare clipă nu se poate, să facem din pasiunea pentru frumos o altă dimensiune atemporală, să ștergem barierele de orice fel ar fi ele și să putem crea un flux de energie pozitivă, un magnetism în care încet, încet să-i cuprindem pe toți cei din apropierea noastră și să le umplem ochii și sufletele de frumos, fie chiar și cu «forța» dacă va fi nevoie. Și, mai presus de toate, să rămânem constanți în iubirea noastră pentru frumos”, declara doamna Adina Moldova Titrea, curatorul expoziției.

logo-liber-sa-spunVezi: arhiva categoriei Arta plastică 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *