Concurs de debut în proză al Editurii Paralela 45

concurs-debut-proza-paralela-45

Editura Paralela 45 vă invită să participați la Concursul de Debut în Proză (proză scurtă, roman) QPROZA – 2017. Premiul constă în publicarea volumului /volumelor câștigătoare la Editura Paralela 45. Concursul se adresează tuturor autorilor care au împlinit 16 ani la data expedierii manuscriselor și care nu au debutat în volum individual până la această dată.

Manuscrisele vor fi culese în word, A4, font Times New Roman, mărime 12.

Manuscrisele se vor trimite la adresa: Editura Paralela 45, Strada Frații Golești 130, cod 110.174, Pitești, cu mențiunea Pentru CONCURSUL DE DEBUT ÎN PROZĂ (proză scurtă, roman) QPROZA-2017, până la data de luni, 31 august 2017, data poştei.

Plicul mare, format A4, lipit, va avea în locul numelui expeditorului un motto ales de acesta şi va conţine:
1. manuscrisul  – varianta printată
2. manuscrisul pe suport electronic (CD)
3. un plic mic, format A5, lipit, pe care se va înscrie vizibil motto-ul expeditorului, iar în interior se va regăsi înscris pe o foaie de hârtie motto-ul, alături de numele autorului şi de datele de contact ale acestuia (adresa de domiciliu,adresa de mail, număr de telefon), precum și o fotografie color și un cv literar (date bio-bibliografice) în care se vor menționa studiile,anul debutului în reviste, site-uri, blog-uri, publicațiile print și electronice în care au apărut texte ale autorului, premiile literare obținute. În cazul concurenților sub 18 ani în plicul mic se vor atașa datele de contact ale unui părinte sau tutore (adresa de domiciliu, adresa de mail, număr de telefon).

sigla-ed-paralela-45

Decernarea premiului/premiilor va avea loc în cadrul Târgului de carte GAUDEAMUS 2017 la standul Editurii Paralela 45.

Componența Juriului: membri cu notorietate ai U.S.R. (critici literari și prozatori).

Vezi și http://qproza.com/concursuri/ (Concursul 2) 

logo liber sa spunVezi: Arhiva categoriei Concurs

Arhiva categoriei Literatură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *