Conferință de presă dedicată ediției a XXIII-a a Festivalului Internațional „George Enescu”

festivalul-george-enescu-20132

eveniment liber sa spunMarți, 22 noiembrie 2016, ora 15.15, la Ateneul Român din București (Strada Benjamin Franklin 1-3) va avea loc conferința de presă în care se va face anunțul oficial al programului și noutăților ediției a XXIII-a a Festivalului Internațional „George Enescu”, care va avea loc în perioada 2–24 septembrie 2017.

La conferința de presă vor lua parte Mihai Constantinescu, Director Executiv al Festivalului, Oana Marinescu, Director de Comunicare al Festivalului și cunoscutul compozitor român Dan Dediu, care va vorbi despre un eveniment în premieră al ediției 2017 a Festivalului, dedicat muzicii contemporane.
Directorul artistic al Festivalului „Enescu” 2017, dirijorul Vladimir Jurowski, va avea o intervenție specială în cadul conferinței de presă prin intermediul Skype.

La eveniment, vor fi anunțați artiștii și orchestrele care fac parte din programul următoarei ediții a Festivalului „George Enescu”, datele de punere în vânzare a abonamentelor și biletelor individuale, precum și noutățile absolute pe care le aduce această ediție a Festivalului.
Cu un nou directorat de primă marcă la nivel internațional – Zubin Mehta, Președinte Onorific și Vladimir Jurowski, Director Artistic, cel mai mare eveniment cultural internațional organizat de România, Festivalul „George Enescu” consolidează, alături de Concursul Enescu importanța României pe piața culturală internațională.

logo liber sa spun

Arhiva Festivalul Internațional „George Enescu”

Arhiva rubricii Cronica muzicală

Arhiva categoriei Muzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *