Copacul cu Cărţi

copacul cu carti

Bucureştenii sunt aşteptaţi la o nouă sesiune de relaxare în aer liber, în perioada 1 iulie – 31 august 2015, în Parcul Cişmigiu, unde va avea loc cea de-a doua ediţie a evenimentului Copacul cu Cărţi, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Creart– Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, în parteneriat cu Asociaţia pentru Cultură Urbană şi Mediu (A.C.U.M).

„Succesul de care s-a bucurat Copacul cu Cărţi la prima ediţie ne-a determinat să extindem evenimentul pe parcursul a două luni. Prin această inițiativă sperăm să (re)aducem farmecul cărţilor tipărite în atenţia bucureştenilor de toate vârstele, oferindu-le o alternativă culturală de relaxare şi de petrecere a timpului liber”, a declarat Florentina Oancea, coordonator proiect cultural Copacul cu Cărți.

Peste 150 de romane şi publicaţii sunt puse în mod gratuit la dispoziţia vizitatorilor. Pe lângă lectura în aer liber, programul evenimentului Copacul cu Cărţi cuprinde şi o serie de ateliere pentru copii, prin care aceștia vor explora lumea origami şi vor păși în universul personajelor preferate prin pictura pe faţă.

Adulţii sunt invitaţi la o serie de workshop-uri practice şi creative, precum cel de Fashion – „Dress for success”, unde vom afla despre cum putem folosi hainele ca pe un instrument al exprimării personalității, cel de tehnici de automasaj sau atelierul Idei Cusute. Cei dornici de mişcare sunt așteptați la cursuri de auto-apărare Krav Maga – sistem de luptă derivat din metoda militară folosită de forţele speciale israeliene sau cele de Tai Chi.

Muzica contribuie la starea de relaxare a fiecăruia dintre noi, motiv pentru care serile sunt dedicate sesiunilor Live de DJ şi saxofon cu ArtHitEctronic & Friends, show-urilor de improvizaţie şi concertelor de pian cu Flavian Chitic şi Denisa Bozoancă.

Intrarea la toate activitățile din cadrul evenimentului Copacul cu Cărţi este liberă.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficială de facebook:

https://www.facebook.com/CopaculcuCarti.

Organizatori: Primăria Municipiului Bucureşti, Creart– Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti

Parteneri: Asociația Pentru Cultură Urbană și Mediu (A.C.U.M), Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București

Susținutde: BCR

Cu sprijinul: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Librăriile Humanitas

Partenerimedia: TV City, Zile și Nopți, Radio România București FM, Radio România Cultural, Radio România Internațional, Radio România Muzical, 24 Fun, Nicecream FM, Zeppelin, PR Wave, Iqool, Bigcitylife.ro, Orașul Meu, Feeder.ro, Înfestival, România Pozitivă, Dor de Ducă, Calendar Evenimente, Online Gallery, Urban.ro, Cooperativa Urbană, Suntmămica.ro, Vinșieu, Dietetik, Mișcarea Oamenilor Visători.

logo liber sa spun

Vezi: Arhiva categoriei Carte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *