Crăciunul copiilor

craciunul copiilor

Timp de o săptămână, între 16 și 22 decembrie 2015, Teatrul „Ion Creangă” din București îmbracă Parcul Kiseleff din București în hăinuțe de sărbătoare, pentru a întâmpina cum se cuvine vizita lui Moș Crăciun. Brăduți ornați cu turtă dulce, mii de luminițe colorate, personaje de basm și sute de colindători vor transforma parcul într-un carusel al poveștilor de iarnă.

Dedicat celor mai mici dintre spiriduși, programul aduce pe scenă spectacole de teatru pentru copii (Clowns – Teatrul „Ion Creangă” și Magia copilăriei – Teatrul Excelsior), recitaluri de colinde susținute de artiști îndrăgiți de copii și părinți, precum Ducu Bertzi, Alexandra Ungureanu, Elena Gheorghe, Alina Sorescu sau Aurelian Temișan, dar și concerte de muzică clasică în interpretarea Orchestrei Simfonice București și a Orchestrei Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

mos_craciun

Moș Crăciun va poposi în parc în fiecare seară, pentru a primi scrisorile copiilor și pentru a se bucura de urările cetelor de colindători: Corul „Solemnis”, Corul de copii al Operei Naționale București, Grupul de copii „Mezzetino” și foarte tinerii colindători de la Clubul Micului Actor și Opera Comică pentru Copii. Nu vor lipsi din program nici atelierele de muzică și teatru de umbre sau sesiunile de meșterit decorațiuni, care vor avea loc la Atelierul Moșului.

Intrarea este liberă la toate activitățile programate în cadrul evenimentului.

Program Crăciunul copiilor

Comunicat al Teatrului „Ion Creangă” din București

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Copilărie

 Arhiva categoriei Teatru 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *