Crăiasa Zăpezii şi Craiul Îngheţului la „Carnavalul iernii”

carnavalul-iernii tnb

Carnavalul iernii vă aşteaptă duminică, 18 ianuarie 2015, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București.

La Teatrul Naţional pentru Copii, începutul de an stă sub semnul Carnavalului iernii, un eveniment plin de culoare. Trei duminici la rând, micuţii spectatori sunt invitaţi să-şi aleagă un costum de sezon şi, alături de Magicianul Poveştilor, Marian Râlea, de actorii ce-l însoţesc  şi de multe personaje surpriză, să pornească în căutarea Crăiesei Zăpezii.

carnavalul iernii tnb

În afară de Prinţesa Fulg de Nea şi de Prinţul Ţurţure – aleşii primei duminici de carnaval, sunt invitați să revină toți cei care au dat farmec sărbătorii: prinţesele omătului, renul Cornel, Bulgăraş Zăpăciduş, Pinguinul dansator, oameni de zăpadă, fulgi de nea, toate personajele, unele binecunoscute, altele inedite.

craiasa zapezii

Dacă duminică 18 ianuarie, cu alai de prinţi şi prinţese, cu mic cu mare se va alege Crăiasa Zăpezii, dar şi Craiul Îngheţului, pe 25 ianuarie 2015, în ultima duminică de carnaval, se va stabili cine tremură mai tare – de frig sau de emoţie.

Bilete online la adresa: http://www.bilet.ro/event.php?id=3665

Comunicat al Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *