Dăruiește o poveste!

Povestea Ioanei din clasa I A.jpg jpg

Copiii de la Școala Gimnazială Step by Step lansează o campanie despre generozitate pentru a susține MagiCAMP, tabăra unde copiii bolnavi de cancer își regăsesc copilăria și jocurile ei. Campania se numește Dăruiește o poveste! și se încheie pe 14 iunie, la Teatrul de Comedie din București, cu două spectacole de teatru concepute integral de copii, ce vor fi prezentate publicului începând cu ora 10.00: Veronica și Maria Mirabela, adaptate după cunoscutele filme.

Ce ne motivează să fie generoși, responsabili și dornici de implicare? Aflați gândurile copiilor despre generozitate și implicare citind poveștile realizate de aceștia la Școala Gimnazială Step by Step, în campania de susținere a copiilor bolnavi de cancer de la MagiCAMP, intitulată Dăruiește o poveste!.

„Îi ajutăm să depășească boala”, scrie Matei, elev al Școlii Gimnaziale Step by Step. Este despre „libertate și fericire”, crede Teodora. „Îi ajutăm ca să uite de ce-a fost urât!”, spune Ioana.

Povestea Mirunei

Sunt doar câteva dintre gândurile și poveștile scrise de copiii Step by Step pentru a susține MagiCAMP, tabăra unde copii bolnavi de cancer își regăsesc copilăria și jocurile ei. Organizată de Melania Medeleanu, prezentator Prima TV, „Focus din inima României”, de la ora 23.00, următoarea ediție a MagiCAMP va avea loc în această vară.

Susținerea campaniei „Dăruiește o poveste!” se poate face în trei moduri:

• Prin achiziționarea de bilete la spectacolele de teatru susținute de copiii. Prețul unui bilet este de 15 lei;

• Prin licitarea și achiziționarea poveștii scrise de copilul tău sau de alți copiii. Prețul de pornire pentru fiecare poveste este de 50 de lei.

O donație directă în conturile MagiCAMP

• Deschise la BCR:
IBAN: RO93RNCB0132142511010002
(cont în euro)
IBAN: RO23RNCB0132142511010001
(cont în lei)

• Deschise la UniCredit Tiriac Bank: 
IBAN: RO89BACX0000001062715001
(cont în euro)
IBAN: RO19BACX0000001062715000
(cont în lei) 

Atât fondurile strânse din bilete de teatru, cât și cele obținute în cadrul licitației vor fi donate către MagiCAMP, iar instructori de Școala Gimnazială Step by Step vor susține câteva ateliere speciale cu copiii MagiCAMP.

Ana-Maria Onisei

Communication Consultant, OMA VISION

www.omavision.ro

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Copilărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *