„debut treişpe”, un nou proiect la Teatrul Mignon

teatrul_mignon

eveniment liber sa spun„debut treişpe” înseamnă o scenă, o casă, o speranţă. Scena pe care fiecare tânăr actor îşi doreşte să joace, casa de care orice proaspăt spectacol are nevoie, speranţa din toţi iubitorii de teatru – fie că ea înseamnă „voi deveni un mare actor”, „voi creşte un mare actor”, „voi avea în faţă un mare actor”!

debut treispe mignon

Teatrul Mignon a iniţiat acest proiect pentru tinerii absolvenţi, care merită să aibă ocazia de a-şi arăta munca de ani de zile. Spectacolul de licenţă/masterat reprezintă prima mare investiţie a studentului de teatru, piesa la care lucrează poate cel mai mult, cu cel mai sincer logo teatrul mignon-mignondevotament şi care, de cele mai multe ori, rămâne prizonieră între zidurile şcolii. Atâta implicare, dăruire, îndrumare din partea unor mari actori şi profesori, toată energia, talentul şi timpul unui student dedicat ajung de cele mai multe ori să se concretizeze într-un spectacol jucat doar pentru colegi şi prieteni, ca mai apoi să se stingă! Nu, noi credem că acest moment nu trebuie să fie un sfârşit, ci un început: debutul! Aşa că ne-am deschis uşile şi vom transforma speranţa în şansă.

Vrem ca fiecare licenţiat în teatru să aibă acea scenă pe care să arate că poate, acea casă în care să-şi joace spectacolul şi acel loc, de început, din care să răsune ecoul său. Dacă Mignon este locul unde teatrul se întâlneşte cu spectatorul în căutarea regăsirii, „debut treişpe” aduce tânărul actor în acest teatru.

2013 este anul în care s-a înfiinţat Teatrul Mignon, în care s-a iniţiat acest proiect, în care tinerii noştri actori îşi încep cariera, asa că avem debut în masă!

„debut treişpe” se scrie cu litere mici, ca să crească mare!

kean spectacol mignon

Imagine din spectacolul Kean

Spectacolul care deschide acest proiect este Kean după J. P. Sartre/ W. Shakespeare şi va avea loc joi, 10 octombrie 2013, ora 21.15. Din distribuţie fac parte Mihai Niţu, Lia Gherman şi Vladimir Albu. Coordonator artistic: Adrian Titieni. Asistent proiect: Alexandru Pavel.

Cum să facem să nu mai fim spectatorii propriei noastre vieţi? Cum să devenim Oameni de Acţiune? Pentru a atinge „Nemurirea” este nevoie de renunţarea totală de sine – de Însemnătatea pe care o capăta personalitatea umană în memoria oamenilor cărora le-a dedicat întreaga sa existenţă. Paradoxal, asta este contrar ideii de glorie, ideii de a fi celebru. În realitate, pentru a putea fi Cineva trebuie sa ajungi să fii un Nimeni… dar nu un Nimic… Spectacolul Kean este o pledoarie despre condiţia Actorului şi efemeritatea artei sale.

Copiii Soarelui maxim gorki

Copiii soarelui

Vineri, 11 şi sâmbătă 12 octombrie 2013, ora 21.15 vă vom oferi două reprezentaţii ale spectacolului Copiii soarelui, adaptare după piesa omonimă a lui Maxim Gorki.

Din distribuţie fac parte Cristina Ceauşu, Cristina Paraschiv, Dana Paraschiv şi Adrian Bîlă. Costumele sunt realizate de Gina Bîlă. Proiectul este coordonat de Adriana Piteşteanu.

„… ce frumos că suntem diferiţi… artă, mândrie, bani… ce bine că ne putem schimba… viaţa, destinul, fiinţa… ce frumos ar fi dacă… n-ar fi prea târziu!”

Spectacolele „debut treişpe”Visul unei nopţi în seară, cum ne place sa le numim – încep la ora 21.15. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Rezervări la contact@teatrulmignon.ro şi la tel. 0726.243.907

Daniela Plopeanu

Rezervări la contact@teatrulmignon.ro şi la tel. 0726.243.907. Bilete online pe www.iabilet.ro.

Adresa: Bd. Hristo Botev nr. 1, București. Contact: Daniela Plopeanu, PR Manager, Teatrul Mignon. Tel. 0728291966. E-mail: daniela.plopeanu@teatrulmignon.ro

E-mail: daniela.plopeanu@teatrulmignon.ro

contact@teatrulmignon.ro

https://www.facebook.com/TeatrulMignon?directed_target_id=0

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *