Deschiderea oficială a postului Radio Arthis

radio arthis bruxelles

eveniment liber sa spunArthis – Casa de Cultura Belgo-Română organizează miercuri, 4 decembrie 2013, la ora 17.00, la Sala Arthis & Studio Radio Arthis, 33, Rue de Flandre, 1000 Bruxelles, deschiderea oficială a postului Radio Arthis. Cu această ocazie se va vernisa expoziţia Radio România – Istorie şi proiecte și va avea loc prezentarea şi întâlnirea cu echipa Radio Arthis. Invitaţi: Eugen Cojocariu – Secretar General Radio România Internaţional, Societatea Română de Radiodifuziune, Denise Theodoru – jurnalistă Radio România Actualităţi, Societatea Română de Radiodifuziune.

Radio Arthis cu emisiuni în direct, duplexuri, concerte şi recepţie!arthis radio logo

„Comunitatea româna din Belgia devine din ce în ce mai importantă. Nevoia de a comunica, de a primi informaţii utile, de a se apropia, de a împărtăşi emoţii şi de a se cunoaște mai bine devine aproape o necesitate. Ne vom întâlni în fiecare săptămână în spaţiul virtual pentru a ne asculta, pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru a ne apropia mai mult de Europa şi, mai ales, pentru a vă aduce în casele dumneavoastră un pic din România, cu bunele şi relele sale, cu pasiuni contradictorii, cu dragoste şi întelepciune.

Acest proiect este rodul colaborării cu Societatea de Radio din România, susţinut de Ministerul Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.”

www.radioarthis.be

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *