Dicționar român–englez de termeni matematici și tehnici

cover Dictionar RE Raileanu

Ediție online

eveniment liber sa spunContemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român  și  Ambasada Irlandei, anunță publicarea volumului Dicționar român–englez de termeni matematici și tehnici, 9.000 de cuvinte, Romanian–English Dictionary of Mathematical and Technical Terms de Brândușa Răileanu, editat de Lidia Vianu.

După ce a publicat Dicționarul englez–român de termeni matematici și tehnici, Contemporary Literature Press publică acum și Dicționarul român–englez. Dicționarul conține 9.000 de cuvinte și a fost alcătuit de o anglistă care predă la Universitatea Politehnică din București și care s-a consultat cu profesori universitari de specialitate.

Este primul dicționar din România în domeniul termenilor matematici. 

Brândușa Răileanu, Dicționar român–englez de termeni matematici și tehnici, editat de Lidia Vianu, se lansează oficial astăzi, 23 februarie 2016,  și poate fi consultată și descărcată la adresa de internet: http://editura.mttlc.ro/raileanu-dictionar-roman-englez.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website–ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română.

Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresați–vă Editurii,  lidia.vianu@g.unibuc.ro.

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Cărți online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *