Dublă lansare de carte la Librăria „Mihail Sadoveanu”

maria timuc pasi catre tine insuti

eveniment liber sa spunMarți, 15 decembrie a.c, la ora 17.00, la Librăria „Mihail Sadoveanu” din București (B-dul Magheru, nr.6-8, lângă Cinema Patria) va avea loc o dublă lansare de carte: Pași către tine însuți – Puterea frumuseții interioare de Maria Timuc și Jocul divin – Șansa omului în univers, autori: Maria Timuc, Alexandru Mușat și Valentin Nedelea, ambele apărute la Editura Dharana.
Cele două volume vor fi prezentate de prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, general Emil Străinu, acad. dr. Ovidiu Bojor.

Cărțile fac parte din categoria „spiritualitate” și au, desigur, un profund mesaj legat de nevoia de evoluție spirituală și chiar de obligația ființei umane de a evolua, a se cunoaște pe sine și a atinge un nivel de conștiință mai înalt.
Puterea frumuseții interioare este al doilea volum din ciclul Pași către tine însuți. Volumul I se numește Pași către tine însuți – Vindecarea cauzală și a fost lansat la începutul acestui an. Cartea are 400 de pagini (deci este mai… bogată cu aproape 50 de pagini decât prima carte) și un conținut divers. Începe cu două prezentări: una este scrisă de Dumitru Constantin Dulcan și cealaltă de acad. dr. Ovidiu Bojor.

Maria Timuc este autoarea a trei cărți de poezii, iar poeziile incluse în aceste eseuri spirituale sunt inedite.
„Maria Timuc înșiră pe firul timpului toate comorile care conferă vieții sens, frumusețe și fericirea de a fi. Cuvintele ei străbat veacurile începând de la înțelepciunea Orientului antic până la implicațiile psihologice ale lumii contemporane. Scrisul ei alert, inteligent, cu incursiuni în ungherele contorsionate ale sufletului omenesc, pare a fi inspirat din alte sfere ale Universului. O putem considera pe Maria Timuc, fără a greși, o prietenă a îngerilor care îi arată în permanență ieșirea spre lumină din labirintul frământatei noastre existențe”, scrie Dumitru Constantin Dulcan.

Acad. dr. Ovidiu Bojor spune: „Maria m-a învățat pe mine să vindec în primul rând sufletul prin «sufletul plantelor» care, prin bunătatea lor, prin dăruirea lor, parfumează mâinile celor care strivesc. Am mai învățat de la Maria că începutul oricărei acțiuni începe prin expresia Pași către tine însuți…, titlul minunatei sale cărți care conduce cititorul către cunoașterea de sine și înțelegerea profundă a propriei ființe. Pentru ca omul să ajungă la o astfel de cunoaștere, ne spune Maria, are nevoie de armonie interioară, de frumusețe interioară, de înțelegere a trăirilor sale, de alegere conștientă a acestor trăiri, de schimbare a percepțiilor care creează sentimentele, emoțiile și gândurile sale. Armonia omului cu sine însuși face ca lumea în care trăim, frământată și confuză, căzută în diferite patimi și-n suferință, să devină o lume mai frumoasă, mai prietenoasă și mai conștientă. Maria reușește – prin eseurile sale – să înfrumusețeze lumea, să ofere cunoașterea inițiatică atât de prețioasă, care ajută, alină și poate schimba conștiința omului, schimbându-i viața.”

Aflată la ediția a III-a, misterul era semnată în primele două ediții de fizicianul Alexandru Mușat, cunoscut ca inventator al stimulatorului de unde cerebrale, „Spiriduș” (un aparat destinat îmbunătățirii parametrilor de sănătate energetică și fizică) și Valentin Nedelea, o persoană cu deosebite capacități intuitive. Această ediție are un al treilea autor, Maria Timuc, jurnalistă și scriitoare.

Cartea conține un Cuvânt înainte scris de prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan și altul, din ediția anterioară, scris de Emil Străinu. Această ediție are un aspect și un conținut diferit de primele două și încearcă să descifreze misterul existenței universului, dar și al omului în Univers, precum și scopul prezenței noastre pe Pământ. Demersul autorilor pleacă de la descoperirile științifice din fizică, în mod special cele din fizica cuantică și încearcă să le interpreteze din punct de vedere spiritual. Cine suntem și de unde venim, unde trebuie să ajungem și ce avem de făcut pentru a conserva, a stimula valorile și a descoperi adevăratele valori ale speciei noastre, ce avem de făcut pentru a nu repeta istoria autodistructivă a altor civilizații, precum Atlantida, care s-au autodistrus, ignorând aceste valori.

logo liber sa spunVezi: Arhiva categoriei Carte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *