Duminici magice pentru copii la Teatrul Național din București

teatrul national pentru copii carnaval primavara

eveniment liber sa spunÎn aşteptarea sărbătorilor de primăvară, la Teatrul Naţional pentru Copii urmează două duminici… magice. 

Prima va fi pe 29 martie 2015, de la ora 11.00, la Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, când Magicianul Poveştilor îi invită pe copii la cel de-al cincilea carnaval, numărând de la începutul anului, o premieră şi acesta, intitulat Carnavalul Florilor! Trebuie să vă grăbiţi să vă rezervaţi unul din ultimele locuri la acest eveniment atât de îndrăgit de copii. Şi, nu uitaţi că în noaptea de sâmbătă spre duminică se schimbă ora!

carnavalul florilor tnb

Următoarea duminică, a Floriilor, în data de 5 aprilie 2015, când Teatrul Naţional pentru Copii va împlini 14 ani, spectacolul va începe de la ora 10.00, ţinând cont că unii părinţi doresc să ajungă şi la biserică să ia salcie sfinţită, şi va urmări firul a două poveşti: a salciei şi a iepuraşului!

duminica floriilor

După Sărbătoarea Paştelui, în prima duminică, Magicianul Poveştilor şi colaboratorii lui vă aşteaptă, cu mic cu mare,  la cea mai modernă dintre poveşti: aniversarea de 14 ani a Teatrului Naţional pentru Copii!

Comunicat al Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti

logo liber sa spunAlte știri despre Teatrul Național pentru Copii

Arhiva categoriei Teatru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *