Ediție online: „Let’s speak you / Să te vorbim pe tine”

sa te vorbim pe tine

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român și Ambasada Republicii Irlanda, anunță publicarea volumului Let’s speak you / Să te vorbim pe tine. Texte paralele. Autor: Amir Or. Tradus în limba română de Ioana Ieronim. Editat și ilustrat de Bianca Zbarcea.

Contemporary Literature Press publică în trei limbi – engleză, română și ebraică – un volum de poezie europeană care adună la un loc poeți de prim rang: Amir Or, Fiona Sampson, Ioana Ieronim. Este un volum de poeme ale prezentului, scrise într-o limbă a cărei bogăție vine din istorie. Cititorul va descoperi în această carte o lume din care se trage Europa cu toate limbile ei.

Să te vorbim pe tine este redactat de o tânără masterandă în Traducerea Textului Literar Contemporan, care se pregătește să devină traducător profesionist de poezie și romane.

Lidia Vianu

Să te vorbim pe tine, de Amir Or se lansează oficial  vineri 7 martie 2014, dar volumul poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet: 

http://editura.mttlc.ro/amir-or-lets-speak-you.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website-ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm să vă adresați Editurii,  lidia.vianu@g.unibuc.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *