Eveniment gastro-cultural OZOSEP – Ediţia lunii iunie

 

ozosep

Sâmbătă, 13 iunie și duminică, 14 iunie 2015, în curtea Institutului Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti (str. Gina Patrichi, fostă Orlando nr. 8, sectorul 1) va avea loc evenimentul gastro-cultural OZOSEP – ediţia lunii iunie. Program: între orele 11.00–20.00 sâmbătă şi 11.00-18.00 duminică.

Evenimentul gastro-cultural Ozosep revine şi în luna iunie cu o serie de programe culturale speciale, dar şi cu nelipsitele delicatese pregătite de mici producători şi cu produse artizanale.

În ambele zile ale evenimentului, de la orele 15, amatorii de vinuri bune sunt invitaţi să descopere secretele degustării vinurilor alături de invitatul Ozosep, domnul Mircea Dinescu în compania unor vinuri selectate.
logo institutul balassi
Dance&Parikaş&Wine la Ozosep! Sâmbătă, între orele 17.00-19.00, vizitatorii Ozosep sunt invitaţi la un spectacol deosebit, muzică populară reinventată alături de AbascMusic (artist cunoscut de la festivalul Electric Castle). Intrarea la spectacol este liberă.
Gusturile gastronomiei secuieşti revin şi ele la Ozosep, însă, de data aceasta, pe lângă gulaşul de nelipsit, veţi putea face cunoştinţă şi cu alte mâncăruri tradiţionale, precum paprikaşul, pregătite pe loc de bucătari din Harghita.
Sunt aşteptaţi peste 30 de mici producători cu o gamă largă de produse 100% naturale. La Ozosep găsiţi brânzeturi speciale, preparate din carne şi din carne de vânat, siropuri şi gemuri, miere, pâine de casă, prăjituri, turtă dulce, kurtos, pălincă dar şi bere meşteşugărească din Miercurea Ciuc şi multe produse artizanale. Veţi găsi de acum şi articole din piele şi pănuşă, obiecte de ceramică şi de lemn pictate manual dar şi haine inspirate din tradiţii.
logo mic  institutul balassiNe-am asigurat ca şi de această dată calitatea produselor să fie la acelaşi nivel înalt, vizitatorii Ozosep având garanţia că produsele pe care le găsesc aici sunt fabricate local din ingrediente naturale, de micii producători.
Pentru ca părinţii să se poată bucura liniştiţi de gusturile şi lucrurile frumoase de la Ozosep, copiii sunt aşteptaţi în ambele zile la atelierul de creaţie în aer liber, între orele 12.00–14.00 (nu sunt necesare înscrieri prealabile). Atelierul va avea loc sub îndrumarea Katei de la Mycreativeplace, cu ajutorul căreia cei mici vor picta şi decora sacoşe de textil personalizate, cusute special pentru ei.
Urmăriţi pagina noastră de facebook pentru detalii!
Vă aşteptăm cu drag! Intrarea este liberă.
Comunicat al Institutului Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *