Exposițiune

fotografii de epoca parcul carol I

eveniment liber sa spunAsociația Istoria Artei organizează un dublu eveniment la Casa Mincu, sediul Ordinului Arhitecților din România, (Strada Arthur Verona, nr. 19, București) în data de 15 septembrie, începând cu ora 18.30. Cu acest prilej prezentăm publicului expoziția de fotografii de epocă, documente de arhivă și din periodicele vremii, cărți poștale, precum și reconstituirile digitale ale unor pavilioane ale Expoziției Generale Române din 1906.

Cele 30 de panouri prezintă elementele cele mai importante ale cercetării echipei proiectului „Parcul Carol I – 110 ani” și au fost realizate cu sprijinul financiar al Ordinului Arhitecților din România, din „Timbrul Arhitecturii”.

Totodată, organizăm și cea de-a doua conferință publică, susținută de istoric de artă dr. Oana Marinache, cu sprijinul financiar al ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, în cadrul Programului cultural „București – Orașul in-vizibil”.

Participarea se va face în limita a 50 de locuri, cu înscriere la asociatiaistoriaartei@gmail.com până în 14 septembrie.

logo liber sa spun

Vezi: Arhiva categoriei Fotografie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *