Expoziţie aniversară – 5 ani DanaArtGallery

danartallery

eveniment liber sa spunDanaArtGallery şi-a început activitatea online din 2010 și anul acesta a ajuns la momentul aniversării a 5 ani de activitate.

Ca în fiecare an, grupul nostru va prezenta publicului două expoziții de grup, prin care încercăm să vă ținem la curent cu lucrări noi și artiști care s-au alăturat grupului nostru în ultima perioadă.

Prima expoziție aniversară va fi inaugurată luni, 16 februarie 2015, la ora 18.30, în spațiul Galeriei Odeon – Foaierul Sălii Studio a Teatrului,  partenerii noștri de câțiva ani de zile. Expoziția poate fi vizitată între 15 februarie–1 martie 2015.

A doua expoziție va fi inaugurată în spațiul Metropolis Centre după o săptămână.

Galeria Odeon – 5 ani DanaArtGallery.ro

Artiștii selectați aici prezintă o serie de lucrări abstracte. Culoarea explozivă și un gestualism foarte proaspăt poate fi sesizat cu ușurință în lucrările Ralucăi Moisoiu și ale lui Radu Florea, iar cu un decorativism plin de putere, dar în același timp delicat, ne surprinde plăcut, ca de fiecare dată, Ruxandra Ștefana Munteanu.

Am ales acești artiști pentru a ne bucura de explozia de culori care pornește din lucrările lor, pentru energia cu care lucrează, dar și pentru atenția pe care o acordă texturilor, formei și compoziției.

Andreea Rus ne va prezenta lumea sa imaginară, sumbră și încărcată de mistic, Magda Morozan ne oferă instalații și lucrări decorative, Daniela Mihai și Daniela Zbarcea ne introduc în lumea lor abstractă, un adevărat jurnal personal.

www.danaartgallery.ro

office@danaartgallery.ro

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Artă plastică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *