Expoziție aniversară

danaart galery expozitie aniversara

Piața artei contemporane are nevoie de un impuls prin realizarea unor magazine de artă, galerii sau case de licitații. Danaartrgallery.ro s-a gândit să ofere iubitorilor de artă posibilitatea de a cumpară, prin intermediul art-shopului ce va fi inaugurat pe site-ul galeriei virtuale de artă, opere de artă realizate de o serie de artiști tineri .

Artiștii au viziuni foarte diferite, motiv pentru care veți găsi o varietate mare de picturi, grafică și fotografie. Ei au un portofoliu bogat, bine susținut, ca urmare a studiilor de artă realizate și experienței dobândite în timp prin participarea la multe expoziții personale sau de grup, în țară sau în străinătate.

Început în urmă cu trei ani, odată cu lansarea proiectului Conexiuni prin artă, drumul grupului de artiști reuniți sub sigla Danaartgallery.ro s-a intersectat deseori cu cel al numeroșilor iubitori ai artelor plastice care au participat la cele peste 50 de expoziții deschise în spații culturale sau alternative ale Bucureștiului.

galeria danaart

Din octombrie 2011 Galeria Odeon, o inițiativă culturală susținută de Teatrul Odeon din București, a devenit principala gazdă a acestor expoziții și evenimente.

Tot Galeria Odeon va fi și gazda evenimentului aniversar, o expoziție cu titlul sugestiv Celebration, ce va fi deschisă publicului în perioada 19 februarie–20 martie 2013 și vernisată marți, 19 februarie, ora 18.30. Expun: Andreea Vintilă, Daniela Zbarcea, Otilia Canavra, Gabriela Aniței, Mirela Bichigeanu, Eugen Vasile Iovan, Raluca Polea , Matei Enric, Laura Avramescu Cherciu, Antoaneta Zoltan, Ramona Stanca Virtosu, Daniel Crăciun, Cornelia Gherlan, Adriana Vasile, Bogdana Contraș, Dominic Virtosu, Violeta Chirculescu, Florin Ghebosu, Anca Mitroi, Mirela Momanu, Raluca Deca Caragea, Cristina Țintă.

Mădălina Corina Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *