Februarie, luna proiectelor educaționale

iclasa1

Emisiunea „iClasă”, realizator: Mirela Nicolae, sâmbătă, 13 februarie 2016, ora 10.00, Radio România Cultural

logo rrcÎn sumarul emisiunii:

Programul de burse ICR nu este singurul proiect educaţional iniţiat şi coordonat de această prestigioasă instituţie. Preşedintele ei, criticul de artă Radu Boroianu a avut amablitatea să acorde un interviu în exclusivitate pentru Radio România Cultural. Veţi afla care sunt planurile, evenimentele şi activitătile din calendarul Institutului pentru anul în curs.

Claudia Revnic la Ora de educatie teatrala

Claudia Revnic la Ora de educație teatrală, Școala Gimnazială „Principesa Margareta” din București

Tot săptămâna trecută, în cadrul programului Ora de educaţie teatrală, invitata elevilor a fost Claudia Revnic, actriţa Teatrului „Ion Creangă”. Elevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială „Principesa Margareta” au transformat întâlnirea cu aceasta într-o adevărată conferinţă de presă, urmată de joc şi joacă. Vă invit s-o ascultaţi pe actriţa şi jurnalista Claudia Revnic vorbind despre experienţa din proiect. Interviul integral cu actriţa Claudia Revnic va fi publicat în Revista Teatrală Radio. Mai multe informaţii despre Ora de educaţie teatrală sunt disponibile pe paginile oficiale ale postului Radio România Cultural şi Teatrului „Ion Creangă”, partener oficial al programului.

ora de educatie teatrala

Ora de educație teatrală. Fotografii de Mirela Nicolae

Luna februarie este luna proiectelor educaţionale. Ileana Racoviceanu, specialist în comunicare la Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale vorbeşte despre termenele-limită ale lunii pentru depunerea proiectelor centralizate din cadrul Erasmus+.

P. S. Ne găsiţi şi pe facebook unde aveţi disponibile cele mai noi informații din educaţia națională şi internaţională.

 Vezi: arhiva categoriei Promo

Arhiva categoriei Educație

Arhiva „Școala în alte timpuri” de Mirela Nicolae

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Teatru și educație de Mirela Nicolae, Revista Teatrală Radio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *