Festivalul „I.O.I. Fest – Interactiv. Original. Imprevizibil”

În perioada 13–15 iulie 2012, la Cluj-Napoca va avea loc a doua ediție a Festivalul „I.O.I. Fest – Interactiv. Original. Imprevizibil”, organizat de Asociația Culturală ART ACT. Evenimentele vor avea loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca și vor include manifestații variate, precum spectacole de teatru (contemporan, de improvizaţie și interactiv), numeroase concerte de muzică cu artişti naţionali (Hazard, Luna Amară și Byron) și cu artişti locali (Ionuț Mangu & Ioan Onișor și trupa Natif), prezentarea a trei recitaluri de muzică clasică și a două de jazz, un târg de haine și accesorii vintage (în parteneriat cu Târguțu’ Vintage), vernisarea unei expoziţii de fotografie și, de asemenea, un spectacol coregrafic.

Ideea Festivalului „I.O.I Fest – Interactiv. Original. Imprevizibil” a pornit de la un sondaj de opinie realizat de către Asociaţia Culturală ART ACT în rândul tinerilor din Cluj-Napoca, cu privire la importanţa culturii în viaţa de zi cu zi, ce a vizat organizarea unui eveniment nou în sfera culturală clujeană.

Asociaţia Culturală ART ACT s-a înfiinţat în anul 2007, în Cluj-Napoca, sub forma unei organizaţii non-guvernamentale având ca obiective şi activităţi principale organizarea de spectacole, festivaluri, expoziţii şi lansări de carte, promovarea tinerelor talente, editarea, tipărirea şi difuzarea de cărţi, reviste, albume, diverse publicaţii în domeniul artistic, plastic, audio-vizual şi literar.

Acest proiect este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Sponsorii proiectului sunt: BCR, Janis Club, Subway, Hotel Meteor, New Idea și Cofetăria Saveur.

Parteneri media principali: TVR Cluj, TVR Cultural, Radio România, Radio România Cultural, Radio România Actualități, Radio România 3Net și Radio România – Târgul de Carte Gaudeamus.

De asemenea, proiectul se bucură și de sprijinul următorilor parteneri: Iulius Mall, Modernism, Observatorul Cultural, TATAIA, BeWhere, Buzz-News, TheEvents, Adevărul, TurdaNews, Zile și Nopti, Radio Napoca 102.2 FM, Făclia Ziar independent de Cluj, orasulcluj.ro, Edu-News.ro, ArtAct Magazine, Evenimente in Cluj, Welcome to Cluj, Blogunteer.ro și FlipFlop.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *