Festivalul Internațional „George Enescu” la Radio România

festivalul enescu la radio romania

Ca și la edițiile precedente, Radio România, coproducător al Festivalului Internațional „George Enescu”, va transmite în direct concertele și recitalurile programate în cea de-a XXI-a ediție a Festivalului, care începe astăzi, 1 septembrie 2013, la ora 19.30, la Sala Palatului din București.

festivalul enescu la radio romania

O valoroasă și experimentată echipă de realizatori, redactori, reporteri, tehnicieni este la dispoziția dvs. pentru a transmite și comenta în direct evenimentele, dar și pentru a vă informa, cu promptitudinea și profesionalismul care sunt de decenii marca SRR, despre această ediție-maraton, de patru logo rrcsăptămâni, a Festivalului „George Enescu”, la Radio România Cultural și Radio România Muzical, atât pe unde hetziene, cât și online.

Pe ambele posturi, după Radiojurnalul de la ora 13.00, va fi difuzată zilnic Agenda Festivalului Internațional „George Enescu”. În pauzele concertelor veți asculta interviuri cu protagoniștii și comentarii. Astăzi, 1 septembrie, Agenda festivalului este programată la ora 13.10 la Radio logo rrmRomânia Cultural și la ora 13.15 la Radio România Muzical. Realizator: Liviu Peţu. Producător: Cristina Comandaşu. De la ora 19.30, în transmisiune directă, concertul de deschidere a Festivalului, susținut de Staatskapelle Berlin, dirijor: Daniel Barenboim, solist: Radu Lupu. În pauză, interviuri în direct, realizate de Felicia Nenoiu.

De la ora 22.30, transmisiune directă de la Ateneul Român, seria „Concertele de la miezul nopţii”: recitalul susţinut de organistul Cameron Carpenter. Comentează Anca Ioana Andriescu. Redactor Mihai Stănescu. Producător Sorina Goia.

Accesând site-urile posturilor Radio România și aici, pe site-ul „Liber să spun”, Radio 3Net „Florian Pittiș”, veți avea informațiile necesare despre această ediție a Festivalului și emisiunile radio care îi sunt dedicate.

Costin Tuchilă

 liber sa spun radio 3 net parteneri media festival george enescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *