Festivalul Tineretului și Sportului

competitii-sportive-la-festivalul-tineretului-si-sportului-

În Piața „George Enescu” din Capitală a avut loc Festivalul Tineretului și Sportului, competiție sportivă organizată de Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret al Muncipiului București.

Anul acesta este al treilea an consecutiv în care tinerii au participat la competiții de fotbal, volei, baschet și handbal. Tragerea la sorți a echipelor a avut loc pe 19 martie a.c. la Palatul Copiilor, iar preliminariile s-au desfășurat în perioada 24 martie–6 aprilie 2014. Echipele care au trecut de faza preliminară au ajuns în faza finală, care a avut loc între 22–27 aprilie. Anul acesta s-au înscris în concurs în jur de 1300 de copii. Loturile echipelor de fotbal, baschet și volei au fost compuse din câte 10 jucători fiecare, iar cel de handbal a avut în componență 12 jucători. Pentru fiecare competiție sportivă, sistemul de joc este diferit și depinde de numărul titularilor și al rezervelor, având voie maxim 3 jucători legitimați la fiecare echipă, toate acestea fiind afișate pe site-ul Primăriei Municipiului București.

Duminică, 27 aprilie 2014 s-a încheiat Festivalul Tineretului și Sportului cu un eveniment desfășurat în seara aceeași zile, la ora 19.00 în Club ONE numit Miss Hi! School Football Team. Acesta a implicat și un concurs la care s-au înscris echipe, formate din câte 4 fete și un băiat, reprezentând cluburi de fotbal europene. Premiile puse la bătaie de organizatori au constat în bani, mingii, dar și în vacanțe în Grecia sau pe litoralul românesc.

Iulia Zorzoliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *