Fii prezent la Salonul Auto-Moto!

Moto Radio 3Net - Foto. Alexandru Dolea

Radio 3Net şi SlowRiders RG te trimit la Show Auto Moto

Radio România 3Net organizează, în perioada 7–11 septembrie 2015, un concurs la care poţi câştiga o invitaţie la cea de-a IV-a ediţie a Salonului Auto-Moto şi un tricou SlowRiders.

Vino în perioada 7–11 septembrie la sediul Radio România (Strada General Berthelot nr. 60- 64) şi fă-ţi poză cu motocicleta expusă.

Pentru a participa la concurs, trebuie să dai like şi share concursului, să dai check-in la Radio3Net, să ataşezi fotografia şi să foloseşti în descriere hashtag-ul #‎motoR3Net. Concursul se adresează prietenilor Radio România 3Net de pe pagina de Facebook. Sunt luate în considerare Like-urile date până la finalul înscrierilor.

motor3net

Premiile totale constau în 20 de tricouri şi 20 de invitaţii la Salonul Auto-Moto care se va desfăşura în perioada 12–13 septembrie 2005 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Extragerea se va face prin Random.org, iar câştigătoare vor fi primele 20 de persoane selectate. Ele vor fi anunţate pe pagina oficială de Facebook Radio3Net „Florian Pittiş”.

Organizatorii acestui eveniment promovează şi responsabilitatea motocicliştilor în trafic, sloganul campaniei fiind „Motociclişti, fiţi responsabili!”.

Radio România 3Net „Florian Pittiş”, partener media al evenimentului, este primul post de radio public din lume cu emisie exclusiv pe Internet şi frecvenţă digitală. Formatul muzical este CHR, iar cel editorial „infotainment”. Core targetul nostru este reprezentativ pe segmentul de vârstă 18–35 ani, suntem tineri şi producem conţinuturi pentru tineri.

Serviciul Comunicare de SRR

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Radio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *