Găinușa Corcodușa, muzicant de soi

gainusa corcodusa

”Juxi magic” vă invită la premiera spectacolului interactiv Găinușa Corcodușa, muzicant de soi, după povestea cu același nume din volumul Mame de poveste, scrisă de Alexandra Pintea Varnava și ilustrată de Vera Grama.

Găinușa Corcodușa, muzicant de soi e faimoasă-n toată curtea, nu doar în ograda ei, ci în tot satul și-n satele din jur. Este cea mai vestită găină de peste dealuri și sate.

A ajuns vestea până și în ”Tărâmul Magic Juxi” unde ”Zâna Bună” dorește să o aducă și să o cunoască. Vă-ntrebați de ce este atât de cunoscută? Ei bine, ”Găinușa Corcodușa, muzicant de soi” nu are în repertoriu doar cotcodăceala obișnuită a suratelor ei, ci cântece măiastre, în interpretare de excepție. Găinușa Corcodușa va apărea în lume la Cărturești Carusel alături de ,,Zâna Bună Juxi” sâmbătă, 11 februarie 2017, la ora 11.30 (Strada Lipscani, București).

mami te vreau langa mine

Vă invităm să o cunoașteți, să ne jucăm împreună, să aflăm de ce este așa deosebită și care sunt dorințele ei!
Vârsta copiilor: 2-10 ani
Durata spectacolului: 40 minute
Cost bilet: 20 lei pentru copil și 10 lei pentru părinte
Rezervări la 0733081464 sau la rezervari@juximagic.ro.
Mulțumim partenerilor: Mame de Poveste, Adrianart, Botez Tematic, Caiet de Vise, Minoki, Event Portrait, Anadore Atelier si Cutiuta Evelinei.
Ca de fiecare dată, am pregătit pentru cei mici ,,Tombola Juxi” cu premii de la parteneri.
Event Portrait ofera o miniședință foto după spectacol cu personajele îndrăgite: ”Găinușa Corcodușa” și ”Zâna Bună Juxi”.
Mulțumim Cristina Jilavu de la Event Portrait.
Dana Predu, fondatoarea Juxi Magic, oferă la Tombola Juxi o carte cu poezii-poveste pentru copii, Mami, te vreau lângă mine!. Mulțumim Dana Predu.

Dragii noștri, locurile sunt limitate. Pentru rezervări ne puteți contacta la 0733081464 sau la rezervari@juximagic.ro.
Vă mulțumim!

logo-liber-sa-spunVezi: Arhiva categoriei Copilărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *