Împreună pentru totdeauna

impreuna pentru totdeauna

În colecția „Eroscop” a Editurii Trei din București a apărut romanul Împreună pentru totdeauna de  J. A. Redmerski, continuarea bestsellerului Niciodată împreună?. Traducere din engleză de Shauki Al-Gareeb.

În mult aşteptata continuare a bestsellerului Niciodată împreună?, Camryn şi Andrew îşi urmează pasiunea pentru muzică şi trăiesc la maximum fiecare clipă, aşa cum au jurat să o facă. Însă când un eveniment nefericit le întunecă viaţa, relaţia lor e pusă la grea încercare. În timp ce Camryn se luptă cu depresia, Andrew ia o hotărâre curajoasă: să pornească împreună într-o călătorie de-a lungul Statelor Unite. Un bun prilej pentru ei să redescopere pasiunea, spiritul de aventură şi o serie de provocări pe care nu le-ar fi bănuit niciodată.

„Pentru că avem doar o viaţă. Şi nu primim decât o şansă de a o face demnă de trăit. Am primit acea şansă şi am fugit cu ea în lume.”

J. A. Redmerski locuieşte în North Little Rock, Arkansas, împreună cu cei trei copii ai săi şi un câine maltez. Iubeşte televiziunea şi cărţile nonconformiste.

 Vezi: Arhiva categoriei Carte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *