În 15 martie începe vânzarea abonamentelor pentru Festivalul şi Concursul Internaţional „George Enescu”

Pentru a uşura procesul de achiziţionare a biletelor şi abonamentelor, pentru ediţia 2011, acestea pot fi cumpărate înca din luna martie. Abonamentele vor scoase la vânzare din data de 15 martie 2011. Biletele individuale vor fi puse în vânzare din data de 15 mai 2011.

Persoanele din ţară sau străinătate care doresc să obţină abonamente sau bilete au la dispoziţie trei metode de informare şi cumpărare:

1. Pe site-ul www.eventim.ro, care pune la dispoziţie multiple metode de plată şi livrare, precum şi posibilitatea de a alege direct locurile pe planul de sală (va trebui sa aveţi instalat plugin-ul Java).

2. În magazinele din reţeaua Eventim în toată ţara: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, birourile Eventim din Bucuresti şi din ţară.

3. Pe site-urile Eventim din străinătate şi în reţelele Eventim internaţionale.

„După experienţa acumulată în urmă cu doi ani, organizatorii festivalului şi Eventim au decis să îmbunătăţească şi să uşureze în acelaşi timp procedura de achiziţionare a biletelor şi abonamentelor pentru ediţia din 2011 a Festivalului şi Concursului Internaţional «George Enescu». Am renunţat la faza de rezervare prin formulare, ce se prelucrau manual şi nu garantau locuri, în favoarea unui sistem de vânzare directă, prin toate canalele moderne de ticketing de care Eventim dispune.

Această schimbare reprezintă mai mult o aliniere la practica uzuală în ticketing. Având în vedere amploarea şi renumele pe care Festivalul «George Enescu» le-a dobândit de-a lungul timpului, sunt convins că aşa se va întâmpla şi acum, dar de data aceasta fără cozi interminabile la o singură casă de bilete, cu mijloace moderne de plată şi livrare, cu posibilitatea de a alege online locul pe planul de sală şi cu accesibilitate deplină dată de cele peste 650 de puncte de vânzare din toată ţara.” – a declarat Valentin Vasiloiu, Managing Director Eventim.

Pentru mai multe informaţii vă puteţi abona online la newsletterul special creat pe site-ul www.eventim.ro, sau ne puteţi contacta prin e-mail, la enescu@eventim.ro, sau telefonic, la 021 250 10 08 sau 0730 240 249, de luni până vineri, între orele 10.00–20.00 şi sâmbăta şi duminica între 10.00–14.00.

1 comentariu la „În 15 martie începe vânzarea abonamentelor pentru Festivalul şi Concursul Internaţional „George Enescu””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *