Începe Festivalul „Opera Copiilor”

Afis_Festivalul Opera Copiilor 2016

eveniment liber sa spunÎn perioada 1–4 iunie 2016, Opera Comică pentru Copii organizează a doua ediție a Festivalului „Opera Copiilor”, în cadrul căreia sunt programate o serie de activități în aer liber, pentru întreaga familie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Evenimentele au loc în Parcul Herăstrău, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” și în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, fiecare zi din festival fiind completată cu un nou eveniment.

Ediția din acest an debutează la Muzeul Satului, cu Picnicul Copiilor, eveniment caritabil organizat pentru copiii defavorizați din centrele de plasament. Prima zi continuă la Muzeul Satului, cu Cinema în aer liber, unde vor rula producțiile OCC, iar de la ora 17.00, la  sediul Operei Comice pentru Copii, se joacă opereta Hapciu în RE major, spectacolul oficial de deschidere a Festivalului. Următoarele zile prezintă peste 20 de evenimente, culminând cu câte un spectacol special, în fiecare seară. Joi, 2 iunie, de la ora 20.00, la Scena de la Peluza din Herăstrău, este pregătit Concertul de la Țărm cu Țapinarii, Alina Manole, Ioan Gyuri Pascu și Ducu Bertzi. Pe 3 și pe 4 iunie, de la ora 20.00, la Grădina de Vară din Herăstrău, Gala de Balet și, apoi, Gala de Operă aduc în fața publicului cele mai aplaudate secvențe din stagiunile OCC, precum și cele mai îndrăgite coregrafii și arii din repertoriul internațional, reunite în două spectacole extraordinare.

Peluza Operei Comice pentru Copii

Peluza Operei Comice pentru Copii

„Gale de Operă și de Balet, recitaluri folk, lecții de muzică și… de bucătărie, decoruri impresionante, expoziții, concursuri provocatoare – Treasure Hunt și FreeWheel Junior – sunt numai câteva dintre ingredientele care transformă povestea noastră într-un spațiu dedicat exclusiv familiei. Alături de echipa harnică a Operei Comice pentru Copii, vă invit să întâmpinăm vacanța cu joc, în pași de dans și cu melodie în glas, drept răsplată pentru stagiunea bogată care se încheie”, a declarat Felicia Filip, managerul instituției.

Programul Festivalului Opera Copiilor

Emil Pantelimon
Director Comunicare,
Opera Comică pentru Copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *