Început de an la Teatrul „Colibri” din Craiova

teatrul colibri craiova

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri” din Craiova își deschide porțile în 2015 cu spectacolele Cavalerii Mesei Rotunde și Fantezii pentru copii.

Sâmbătă, 10 ianuarie 2015, la ora 18.00, publicul întâlnește Cavalerii Mesei Rotunde într-un spectacol regizat de Cristian Pepino, cu scenografie de Cristina Pepino și Mirela Tofan, muzica: Dan Bălan. În distribuție îi regăsim pe actorii: Oana Stancu, Mugur Prisăcaru, Cosmin Dolea, Daniel Mirea, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu.

cavalerii mesei rotunde

 

Cavalerii Mesei Rotunde

Duminică, 11 ianuarie 2015, de la ora 11.00, pe scena Teatrului „Colibri” veți putea vedeaFantezii pentru copiiun spectacol realizat după un scenariu și în regia lui Valentin Dobrescu, pe muzica lui Alin Macovei Moraru, în scenografia semnată Eustațiu Gregorian. În distribuție: Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru, Adriana Ioncu, Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Alis Ianoș, Daniel Mirea.

fantezii pentru copii

Fantezii pentru copii

Înainte de călătoria prin minunata lume a poveștilor, copiii se vor putea bucura din plin de jucăriile care îi așteaptă în Sala studio a Teatrului „Colibri”, puse la dispoziția lor de magazinul Bebeti din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *