Incubatorul de condeie

AdLittera a lansat luni, 1 octombrie a.c., o nouă ediţie a Concursului literar naţional „Incubatorul de condeie”, ce se va desfăşura în mediul online în perioada 1 octombrie–24 noiembrie 2012, competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară.

Concursul, aflat la a treia ediție, este structurat pe două secţiuni: Poezie şi Proză scurtă.

Înscrierile au loc în intervalul 1 octombrie–11 noiembrie 2012, la adresa: www.IDC.AdLittera.com.

Jurizarea va avea loc în perioada 12–18 noiembrie 2012.

Vor fi premiate, în data de 24 noiembrie a.c., cele mai creative, originale şi inovative lucrări.

Juriul este compus din scriitori cu experiență, dar şi dintre „condeiele” care s-au făcut remarcate la ediţia anterioară a concursului.

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție hard-copy și în format digital.

În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși în concurs vor putea participa în fiecare sâmbătă, în perioada 1 octombrie–12 noiembrie a.c., la Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de poetul Răzvan Țupa.

De asemenea, în paralel, vor fi organizate şi concursuri literare pe reţelele de socializare Facebook precum si pe Google+ pentru câştigarea participării la aceste atelierele creative.

AdLittera este un proiect amplu, îndeplinind totodată și funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și artă. Proiectul promovează și dezvoltă campanii de cultură literară și căută surse de finanțare pentru proiecte editoriale.

Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de către d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală. Fundația pentru Tineret DANUBIUS este organizația care a pus la dispoziție platforma desfășurării competiţiei.

Mai multe informații despre concurs pot fi accesate pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa  http://idc.adlittera.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *