Jazz și musical cu Mădălina Mantu

jazz madalina mantu

Vineri, 7 octombrie 2016, la ora 20.00, la Ceainăria „La un ceai” din București (str. Luigi Cazzavillan nr. 25) va avea loc concertul de jazz și musical susținut de Mădălina Mantu.

Rezervări la tel. 0734 195 395.

Plecată de peste 20 de ani din România, Mădălina Mantu s-a făcut remarcată prin calităţile ei vocale remarcabile pentru care a fost apreciată de nume consacrate ale jazz-ului internaţional. Mass-media din Germania i-a acordat, în repetate rânduri, o atenţie deosebită: cântăreaţa de origine română este o răsfăţată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului. A acordat zeci de interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar de departe cea mai mare realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariţia televizată de la SAT 1, unde cântăreaţa a susţinut un recital la o emisiune matinală de maximă audienţă, Frühstücksfernsehen.

Mădălina Mantu a activat în importante locaţii de gen şi la evenimente de prestigiu din vestul Europei, în oraşe precum: Bad Pyrmont, Hamburg, Hanovra, Hameln, Köln, Düsseldorf, Berlin din Germania, dar şi Zurich – Elveţia şi altele.

logo liber sa spunVezi: Arhiva categoriei Muzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *