Julio Iglesias în România

julio iglesias sala palatului

Julio Iglesias va susține anul acesta o nouă serie de concerte în România, ce vor avea loc în aer liber la Mamaia (19 iulie) și la Galați (20 iulie), iar pe data de 22 iulie 2014 va urca din nou pe scena de la Sala Palatului alături de orchestra sa, pentru a le dărui admiratorilor muzicii sale un show special, total diferit de reprezentația anterioară din toamna anului 2013.

Julio Iglesias a stabilit două Guinness World Records: primul în 1983, pentru că a vândut cele mai multe albume înregistrate în limbi diferite, iar al doilea în 2013, pentru cel mai bine vândut artist latin din istorie. Pe data de 1 aprilie 2013, la Beijing, a primit un premiu istoric: primul și cel mai popular artist din toate timpurile în China.

Julio Iglesias

Julio Iglesias

În cei 46 de ani ai carierei sale, Julio a primit 2.600 de discuri de platină și de aur. A susținut peste 5.000 de concerte în 600 de orașe din întreaga lume și mai mult de 60 de milioane de oameni l-au văzut cântând live.

Julio Iglesias a cântat în duet cu artiști de renume, cum ar fi Frank Sinatra, Diana Ross, Charles Aznavour, Sting, Plácido Domingo, Willie Nelson, Art Gurfunkel, Paul Anka, The Beach Boys, Dolly Parton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *