Katia și Marielle Labèque – CD of the Week

CD-ul surorilor Katia și Marielle Labèque a fost numit „CD of the Week” de către prestigiosul post de radio german NDR Kultur. Cel mai nou disc al pianistelor, Rhapsody in Blue / West Side Story, a fost lansat în aprilie 2011.

Cele două pianiste vor concerta în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”, în data de 17 septembrie, la ora 22.30, la Ateneul Român, împreună cu Kamerata Salzburg, dirijată de Cristian Mandeal. În programul concertului, lucrări de Mendelssohn-Bartholdy: Uvertura „Hebridele”, op. 26, Concertul în Mi Major pentru două piane și Simfonia nr. 3 în la minor „Scoţiana”, op. 56.

Pianistele de origine franceză Katia şi Marielle Labèque alcătuiesc un duo cunoscut pe plan internațional, cu un repertoriu spectaculos de piese cântate la două piane și un palmares impresionant de premii și distincții.

Vă reamintim că a XX-a ediție a Festivalului Internaţional „George Enescu” va avea loc între 1 şi 25 septembrie 2011, în Bucureşti dar şi în Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș, Craiova, Iași, Arad şi Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *