Maestrul Zubin Mehta a venit la Festivalul „Enescu” 2015 în ciuda unei intervenţii recente la genunchi

zubin mehta festival enescu 2015

Unul dintre marii dirijori ai lumii, Zubin Mehta (79 de ani) a preferat să dirijeze stând jos, pe scaun, decât să fie absent de la concertele programate în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu” 2015. Primul concertul susţinut de Zubin Mehta şi Orchestra Filarmonicii din Israel în cadrul Festivalului „Enescu”  a avut loc în seara de 31 august, Publicul l-a aplaudat în picioare pe Zubin Mehta la intrarea pe scenă.

Reamintim că în această seră, marți, 1 septembrie 2015, ora 20.00, la Sala Palatului va avea loc al doilea concert al Orchestrei Filarmonicii din Israel, dirijor: Zubin Mehta.

La începutul anului 2015, maestrul Zubin Mehta a dirijat probabil cel mai cunoscut eveniment de muzică clasică din lume: celebrul Concert de Anul Nou de la Viena.

Pe site-ul „Liber să spun” puteți citi informații complete despre programul concertelor și recitalurilor programate în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”, biografii ale artiștilor, cronici muzicale și articole de sinteză. 

liber-sa-spun-radio-3-net-parteneri-media-festival-george-enescu

 Vezi: Arhiva Festivalul Internațional „George Enescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *