Mărțișor Antreprenor

martisor-antreprenor_

Cea de-a opta ediţie a Târgului de mărțișoare,  în cadrul căruia copiii devin antreprenori, intitulat Mărțișor Antreprenor, va avea loc duminică, 1 martie 2015, de la ora 10.00, la Librăria Cărturești Verona. Târgul aduce publicului peste două mii de mărțișoare confecționate de copiii înscrişi în  instituţiile de învăţământ CEDP Step by Step, într-un demers unic. Timp de două săptămâni, copiii au achiziționat materialele, au confecționat mărțișoarele, și-au pregătit promoțiile, sloganurile și sistemul de vânzare,  învățând contureze un plan de afaceri complet.

Evenimentul este deschis publicului – părinților, copiilor, precum și tuturor celor care doresc să-i susțină pe cei mici în inițiativa lor de a deveni antreprenori și lideri. Prețurile mărțișoarelor confecționate și vândute de copii pornesc de la 5 lei, existând şi diverse promoții pentru cumpărători. Cu banii câștigați, copiii vor investi în ceea ce își doresc, de la jucării şi cărţi până la dotarea clasei cu un laptop.

Târgul „Mărțișor Antreprenor” este o inițiativă marca Step by Step, cu scopul de a-i provoca pe copii să învețe să fie antreprenori și lideri, să gândească și să administreze propria afacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *