Monde intérieur

monde interieur

Miercuri, 18 martie 2015, la ora 18, la Muzeul de artă vizuală din Galaţi (str. Tecuci, nr. 7, bl. V3) va fi vernisată expoziţia Monde intérieur care aduce pe simeze, direct de la Paris, pictură de Rodica Costianu şi Fu Site. Despre opera celor doi tineri artişti vor vorbi, la vernisaj, Marius Tiţa, critic de artă, Mariana Tomozei Cocoş, critic de artă şi muzeograf, şi Eduard Constandache, curator şi muzeograf.

Criticul Marius Tiţa consideră că este vorba despre unul dintre cele mai importante evenimente de artă contemporană ale anului, expoziţia de la Muzeul de artă vizuală din Galaţi fiind susţinută de doi artişti cunoscuți pe scena internaţională.

Rodica Costianu este născută la Galaţi şi s-a stabilit în Franţa unde a putut să se dedice artei. Artista continuă căutările în descompunerea formelor şi interogarea straturilor de profunzime. Fu Site este născut în China şi a venit Franţa pentru studii de pictură. S-a impus prin viziunea sa care adaugă detaliului figurativ o atmosferă de introspecţie şi transcedenţă.

Expoziţia Monde intérieur va fi deschisă până în ultima zi a lunii martie.

logo liber sa spunVezi: arhiva categoriei Pictură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *