O noapte cu Dream Theater

dream theater afis

Dimensiunea muzicală a performanţei

eveniment liber sa spunDream Theater, cea mai bună trupă de progressive rock din toate timpurile, revine în România, după 12 ani. Experienţa supremă Dream Theater se trăieşte luni, 28 iulie 2014, la Romexpo (Parcarea A). Show-ul face parte dintr-un amplu turneu, intitulat An evening with Dream Theater – Along for the Ride Tour 2014. Conceptul show-ului este de a introduce fanii total în lumea Dream Theater, purtându-i într-o incursiune muzicală ce va cuprinde toate hit-urile trupei, care este un colos al rock-ului.

Dream_Theater_

Dream Theater

Artiştii promit o experienţă incredibilă, cea mai intensă de până acum şi de aceea au pus la punct o producţie grandioasă pe care o vor prezenta fanilor din România. Va fi un show profund, cu stimuli atât auditivi, cât şi vizuali, iar publicul va simţi că a intrat în dimensiunea Dream Theater din prima clipă. De peste un sfert de secol, Dream Theater susţine turnee lungi în toată lumea, uimind de fiecare dată fanii cu show-uri din ce în ce mai mari şi mai complexe. Trupa este renumită pentru componenţa sa, din care fac parte instrumentişti iluştri, premiaţi de revistele de specialitate. Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album din carieră, cu Mike Mangini integrat de la început în procesul creator. La sfârşitul anului, single-ul The Enemy Inside este nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Metal Performance, devenind cea de-a doua nominalizare la Grammy din istoria trupei. Piesa a intrat în topul Billboard Hard Rock Albums direct pe locul 1.

Intră în dimensiunea Dream Theater la Romexpo – Parcarea A, pe 28 iulie 2014! Accesul publicului la eveniment se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va începe la ora 20.00. An evening with Dream Theater – Along for the Ride Tour în România este organizat de Phoenix Entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *