Noutăți la Editura Pandora M & PanDA în 2017

editura-pandora-m

Editura Pandora M, parte a Grupului Editorial Trei, pregătește pentru prima parte a acestui an atât surprize editoriale cât și continuări ale unor serii îndrăgite de cititori. 

Pentru cei mai mici dintre cititorii noștri va fi o mare bucurie să afle că vom continua poveștile atât de adorate cu ElmerMog și Oli, dar le vom face cunoștință și cu prieteni noi cum ar fi simpaticul Frog. Tot în registrul continuărilor de serii enumerăm și volumul 3 din seria „Spirite-Animale” – Legături de sânge de Garth Nix & Sean Williams, volumul 2 din Poveștiința de Alex Doppelgänger, Cine a fost Marie Curie? și Cine fost Steve Jobs? din binecunoscuta și apreciata serie Cine a fost?

Și pentru că nu putem să nu vă dezvăluim o mică parte din surprizele editoriale promise, iată ce vă pregătim pentru 2017:

Durerea este o făptură înaripată de Max Porter – povestea înduioșătoare a unei familii – un tată cu doi băieți – care încearcă să se vindece după moartea subită a mamei. O poveste despre dragoste, despre suferință provocată de pierderea celor dragi și despre puterea de a merge mai departe.

„Viața se schimbă repede. Viața se schimbă într-o clipă.” Anul gândirii magice de Joan Didion este un memoir al durerii și al iubirii, un vortex al amintirilor spectaculoase ori mărunte, o carte profund emoționantă și dureros de vie.

Suflete nocturne (titlu provizoriu) de Kent Haruf – un roman superb despre puterea iubirii și a celei de-a doua șanse venită atunci când nimeni nu o mai aștepta.

Și nu în ultimul rând anunțăm apariția volumului care închide minunata Tetralogie Napolitană de Elena Ferrante – Povestea copilului pierdut. 

Se anunță un an magic, cu povești pe cât de emoționante și tandre, pe atât de puternice și de inspiraționale.

logo-liber-sa-spunVezi: Arhiva categoriei Carte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *