„Occidentul românesc”, martie 2014

occidentul-romanesc-spania-publicatie martie 2014

revista revistelor culturale rubrica liber sa spunA apărut nr 37, martie 2014, al publicaţiei Occidentul românesc, care este adresată în special comunităţii de români din Spania. Conţinutul editorial, de o foarte bună calitate, este pregătit de o echipă redacţională profesionistă, sub conducerea directă a jurnalistului Michael Harrison Cronkite din CA – SUA.

Alături de articole cu informaţii practice şi utile, sunt oferite cititori şi teme de interes şi cultură generală, pregătite de jurnalişti români din Spania, SUA, România şi Australia. Printre rubricile permanente regăsim: consultanţă juridică, sfatul psihologului, tradiţii româneşti, bucătărie românească, interviuri cu personalităţi române, pagina sportivă, informaţii ale autorităţilor române din Spania, ştiri din Spania şi din România. Ziarul este gratuit, Occidentul Românesc ajungând direct în locurile frecventate de românii din Spania, sau în care aceştia au acces (consulate, primării, rute de transport, magazine şi afaceri româneşti din Spania, expedieri poştale etc.).

 zurbaran-mic-dejun-cu-ciocolata zurbaran-mic-dejun-cu-ciocolata

Francisco de Zurbarán, Natură moartă cu vas de ciocolată sau Mic dejun cu ciocolată

Cităm din cuprins: Idealiştii pe cale de dispariţie. Demnitatea în pericol, editorial semnat de Kasandra Kalmann-Năsăudean, redactor-şef al publicaţiei; Demnitate şi curaj de Vavila Popovici, Carolina de Nord-SUA; Preşedintele meu are discurs, carismă, ironie devastatoare de Gelu Vlaşin, coordonator Grupurile Liberale din Spania; Vorbe de duh şi de luare-aminte (XI), rubrică permanentă semnată de Dan Caragea, critic literar, Portugalia; Tradiţii şi obiceiuri în luna martie de Timeea Oprean, Cluj-Napoca. La pagina 21 puteţi nota din Reţetele Anei, iar la pagina următoare Corina Simionescu Hudgens, medic terapeut, Norwich, Anglia prezintă o pagină din Terapia verde.

O revistă care prezintă evenimente politice, economice, realitatea socială, istorie, literatură, sfaturi practice.

Pușa Roth

Vezi: Occidentul românesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *