Planuri, strategii de educație, educație teatrală

iclasa2

logo-rrc9

Emisiunea „iClasă”, realizator: Mirela Nicolae, sâmbătă 25 iunie 2016, ora 10.00, Radio România Cultural

În sumarul emisiunii: 

Invitată în direct la „iClasă” este Gabriela Pușkaș, antreprenor și formator, membră în Clubul Rotary București. Vorbim despre mentori și mentorat, despre planuri și strategii de educație. Îi puteți adresa întrebări scriind la numărul de SMS 0746 22 33 00.

rotary_header4

În această săptămână, la București a fost organizată Conferinţa naţională cu tema „Învăţământul profesional dual – drumul de la idei la practică”. Mirela Stana vine cu amănunte.

Ioana Bere, formator la Centrul European de Voluntariat din Cluj-Napoca vă invită să deveniți voluntar pentru educație. În sprijinul îndemnurilor sale, vă povestește ce rezultate a avut centrul acum, la împlinirea a 20 de ani de Serviciu European de Voluntariat.

iclasa emisiune educatie mirela nicolae

Am încheiat la Școala Gimnazială „Principesa Margareta”, Ora de educație teatrală, un proiect apreciat de școlari și educatori. Cum a fost la ultima întâlnire? Aflați la „iClasă”.

Anca Ionescu a descoperit multe informații despre școala din Kenya, iar în ediția din 25 iunie, vrea neapărat să vi le împărtășească.

Editurile Integral și Niculescu v-au pregătit premii în cărți dacă sunteți pe recepție la concursul emisiunii și sunați la 021-3111240 sau 021-3190505.

P. S. Ne găsiţi şi pe facebook unde aveţi disponibile cele mai noi informații din educaţia națională şi internaţională.

 Vezi: arhiva categoriei Promo

Arhiva categoriei Educație

Arhiva „Școala în alte timpuri” de Mirela Nicolae

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Teatru și educație de Mirela Nicolae, Revista Teatrală Radio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *