„Povestea Ghiocelului” la Teatrul Naţional pentru Copii

teatrul national pentru copii liber sa spun

eveniment liber sa spunCarnavalul de Lăsata Secului – eveniment apreciat cu entuziasm  de mica suflare a Naţionalului bucureştean – ne-a dat de veste că Poveştile de Primăvară bat la uşă.

Duminică, de Mărţișor, protagonistul spectacolului de la matineul Teatrului Naţional pentru Copii va fi Ghiocelul.

povestea ghiocelului

Micuţii spectatori vor putea afla emoţionanta poveste a celui dintâi vestitor al primăverii, cel ce, înaintea tuturor celorlalte flori scoate capul de sub zăpada rece, bucurându-ne cu delicateţea şi cu parfumul lui abia simţit.

Totodată, copiii vor putea lua parte la poveste, alegându-şi să fie: rază de soare, ghiocel ori o altă floare. Vioreaua se va afla si ea printre protagoniştii întâlnirii cu primăvara şi cu vraja pe care o ţes, duminică de duminică, prin câte o nouă premieră teatrală, Magicianul Poveştilor împreună cu actorii de la „Abracadabra”, ajutaţi de personajele basmelor şi de poveştile nemuritoare, citite în cheie modernă.

marian-ralea1

Marian Râlea

Ca în fiecare duminică, şi de 1 martie 2015 spectacolul va începe la ora 11.00 şi se va desfăşura în Sala Media a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti.

Dragi copii, părinţi şi bunici, vă aşteptăm cu bucurie la teatru, duminică, să împletim în cununa Poveştilor de Primăvară cele dintâi flori!

Bilete online: http://www.tnb.ro/ro/la-teatrul-national-pentru-copii-incep-povestile-de-primavara

logo liber sa spunAlte știri despre Teatrul Național pentru Copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *