Reflecţii cromatice

reflectii cromatice

Alexandr Alavatchi, Vitalie Butescu, Iurie Lupu şi Vasile Sitari expun în perioada februarie–martie 2017, la Galeria de Artă Calea Victoriei 33 din Bucureşti, în organizarea Asociaţiei Butescu Art Studio în parteneriat cu Teatrul de Revistă ”C. Tănase”.
Vă aşteptăm joi, 23 februarie, orele 18.00 la întâlnirea pe care artiştii o propun pentru a vernisa împreună expoziţia Reflecţii cromatice şi a schimba impresii despre lucrările prezente pe simeze. 
Tel.: 0726117293, http://www.bas.arts.ro/.

BUTESCU ART STUDIO se doreşte a fi o modalitate modernă de promovare a artei şi culturii în general şi în special a artelor plastice.
Asociaţia BAS vă pune la dispoziţie servicii care ţin de domeniul artei:
realizarea de expoziţii şi vernisaje, promovarea picturii, a portretului, a peisajului citadin, rural, natură statică, artă abstractă, organizarea de concursuri, cursuri şi programe de instruire şi educaţie in domeniile culturii şi artei, inclusiv cu participare internaţională; editarea unor publicaţii de artă – reviste, buletine informative, broşuri, volume ocazionale, calendare, afişe, pliante, cataloage etc în format electronic şi tipărit; organizarea de tabere de creaţie artistică, colocvii, seminarii, conferinţe, mese rotunde, cursuri de vară naţionale şi internaţionale, consultanţă, achiziţii de materiale şi instrumente de pictură.

V. Butescu
Manager artistic, Galeria de Artă Calea Victoriei 33

logo-liber-sa-spunVezi: arhiva categoriei Arta plastică 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *